Samla dyra lån och krediter

Samla dyra lån och krediter

Att man drar på sig små- eller medelstora lån, avbetalningsplaner och kreditköp är tyvärr ganska vanligt. Men en sådan skuldsättning kan snabbt bli en dyr erfarenhet. Detta eftersom dessa lån och krediter kommer generellt sett med en ganska hög ränta. Det finns dock aktörer på finansmarknaden som kan hjälpa dig ur knipan, såsom Likvidum.

Om du då har några stycken kredit eller avbetalningsköp betalar du redan där mycket pengar som du inte skulle behöva. Månadskostnaden kan därför bli ganska hög. Lägg dessutom till att du kanske betalar olika slags avgifter och kostnader till flera olika företag. Plötsligt har du betalat väldigt mycket onödiga kostnader. Men detta kan du undvika genom att ansöka om ett samlingslån hos Likvidum.

Samla krediter och lån

Jämför erbjudanden om lån i lugn och ro

När du ansöker om ett samlingslån hos Likvidum för att samla dina dyra lån och krediter kan du få flera olika erbjudanden om lån från flera olika långivare och banker. Inom 24 timmar från det att du ansökt har du svar och kan i lugn och ro jämföra villkoren hos de olika långivarna.

Vilka villkor som är viktigast för dig är helt upp till dig. Du kanske vill ha en lägsta räntan, välja den långivare som sänker din månadskostnad eller den långivare som du upplever som överlag bäst? Du bestämmer givetvis helt själv utifrån vad som passar bäst för dig och din ekonomiska situation.

Anledningarna till att samla lån

Genom att samla dina dyra lån och krediter kan du få flera olika fördelar såsom:

  • Du kan spara tusentals kronor varje månad.
  • Likvidum kan erbjuda dig lägre ränta och därmed också lägre månadskostnad.
  • Du får större kontroll på din egen ekonomi.
  • Du bidrar till att du får en högre kreditvärdighet på sikt och därigenom större möjlighet till att få lån med bättre villkor i framtiden.
  • Genom att samla lån slipper flera olika och dyra administrations-, avi- och handläggningsavgifter.

Dessutom är själva ansökan om lån på Likvidum givetvis kostnadsfri att göra. Det tas också endast en kreditupplysning trots att du kan få låneerbjudanden från olika långivare. För att kunna ansöka om ett samlingslån behöver du inte heller lämna någon form av säkerhet eftersom det ses som ett privatlån.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *