Bästa kreditkort med bonus

Bästa kreditkort med bonus

Det finns många kreditkort med bonus på marknaden att välja mellan, för att hitta det bästa bör man jämföra de olika fördelar som kommer med kortet. Många kreditkort är tillämpade efter olika behov så som för studenter, resenärer eller för den som vill kunna samla bonus på matvaror eller nätköp. Det kan vara bra att se över vad man vill kunna använda kortet till för att kunna maximera bonusen och få ut de bästa fördelarna från kortet. Det kan finnas en viss rädsla för kreditkort med bonus, eller tankar om att det är vara svårt att införskaffa ett. Men ser man till att läsa på lite innan och jämföra de olika korten kan man göra sin vardag enklare och samtidigt få cashback och bonusar. Genom att läsa en guide eller jämförelsetabell kan man mer djupgående undersöka kortets för och nackdelar.

Att välja ett kreditkort med bonus

Om man använder sitt kreditkort med bonus på rätt sätt finns det massor med fördelar att ta ut, så länge man betalar räkningarna i tid tillkommer många förmåner i vardagen. Många företag som erbjuder kompletterande reseförsäkringar, rabatter, exklusiva erbjudanden, cashback, flygpoäng och bonusar när man signar ett kreditkort. Vissa kort behöver man inte ens betala årsavgift för. Beroende på vad man är ute efter, om man gillar att shoppa, resa eller cashback kan man jämföra korten och hitta ett som uppfyller kraven.

Om man reser mycket, varje sig i arbetet eller på fritiden kan ett kreditkort med bonus vara ett smart när man reser då det ofta täcker olycksförsäkring, flygbolagskonkurs eller förseningar. Många gånger slipper man även växlingskursavgift när man vill betala eller ta ut pengar med kortet. Andra reseförmåner som kan tillkomma är exklusiv tillgång till fast-track, tillgång till lounge, extra flygpoäng och rabatt på flygbiljetter.

Få bonus och rabatt på dina köp

När man vill hitta ett bra kreditkort som ger bra bonus och rabatter bör det vara relevanta erbjudanden så man kan använda det. Vissa kreditföretag ger tillbaka en viss procent vilket blir en tydlig bonus ofta i form av cashback. Det innebär att man får en procentuell bonus på alla köp och därefter en bonus på köpen som sätts in på kontot automatiskt.

För att kunna ansöka om ett kreditkort behöver man fylla i ett formulär som skickas till utgivaren. De genomför en kreditupplysning för att ta reda på inkomst, om man har några betalningsanmärkningar med mera. Därefter får man besked om ansökan godkänts eller blivit avslagen. De avgör även hur stor kreditgräns man kan ha på kortet. Om ansökan blir avslagen kan det bero på:

  • Betalningsanmärkningar
  • Kvar från kronofogden
  • Om man är student
  • Inte har inkomst eller är anställd

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *