Snabbfakta om Johannalook.se

Snabbfakta om Johannalook.se

Johannalook.se är en webbplats med tips och artiklar inom marknadsföring. Nedan presenteras sammanfattande fakta om webbplatsen och vad man som besökare kan förvänta sig.

Johannalook.se drivs av marknadsföringsexperter

Det finns mängder av företag som har rätt produkt, rätt pris och rätt målgrupp – men som ändå går i konkurs. Förutsättningarna finns där men de når inte ut till kunderna och kan därmed inte nå den försäljning som krävs för att skapa ett gott resultat.

Det var en av orsakerna till att Johannalook.se skapades. En blogg/portal med fokus på marknadsföring och enkla tips som gör att företagare kan nå ut med sitt budskap och nå kunder.

Innehåller fakta, idéer och tips

Under ”Om oss” framgår att bloggen innehåller fakta, idéer och tips. Allt med marknadsföring som en röd tråd. För företag finns därmed möjlighet att både hitta grundläggande kunskap som kreativa lösningar.

Marknadsföring – med kringliggande tjänster

Marknadsföring är viktigt – men lika viktigt är att trivas på jobbet, ha god ergonomi och god personalvård. Att driva företag är en helhet där varje enskild del inte alltid kan brytas ut. Det kan vara därför som denna ”marknadsföringsblogg” även tar upp ämnen som inte direkt är knutna till just marknadsföring. Det ses bland annat i artiklar om:

  • Kontorsstädning
  • Bokföring
  • Bakgrundskontroll inför anställning

Stor bredd – eller för spretig?

Johannalook.se kan ses som en bred blogg som ger inspiration inom marknadsföring. Dess bredd sträcker sig allt från tryckt marknadsföringsmaterial till artiklar om kontorsstädning. Eller är det en för ”spretig” blogg som inte håller den röda tråden?

När Johannalook.se jämförs mot andra marknadsföringsbloggar finns det ett par tydliga skillnader. För det första är bredden här betydligt större. Eventuellt är bredden på artiklarna så stor att de som läser kan ifrågasätta hur dessa är knutna till marknadsföring.

En annan punkt som skiljer bloggen från liknande bloggar är att den inte är ”personifierad”. Det är idag extremt vanligt att författare till blogginlägg presenteras i korthet längst ner på varje blogginlägg. Det skapar en trovärdighet och det blir även lätt att följa just den skribenten. Detta är däremot något som inte finns på Johannalook.se. Det saknas även kontaktuppgifter eller information kring vilka olika författare som skriver på bloggen.

Mer fakta om bloggen kan läsas på Johannalook.se samt ”Om oss” på webbplatsen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *